arkitekti på svenska - Albanska - Svenska Ordbok Glosbe

5761

arkitekti på svenska - Albanska - Svenska Ordbok Glosbe

Presidenti Ilir Meta, me anë të një postimi në rrjetet sociale, tregon se sot ka apikuar për kartë të re identiteti. Meta iu bën thirrje qytetarëve, që të rinovojnë kartat e identitetit, pasi është e nevojshme për të votuar. Ministria e Brendshme njofton qytetarët se të gjitha zyrat e Gjendjes Civile ku ka qendra aplikimi për karta ID dhe pasaporta, do të jenë të hapura edhe ditën e shtunë, 9 janar 2021. Ministria e Brendshme fton qytetarët që u ka përfunduar afati i vlefshmërisë së kartave të identitetit, të kryejnë sa më parë procedurat për rinovimin e saj. Presidenti i Republikës, Ilir Meta, është paraqitur ditën e premte në zyrat e Gjendjes Civile në njësinë 13 në Tiranë, për të aplikuar për kartën e re biometrike të identitetit. Pas aplikimit, Kreu i Shtetit iu bëri një thirrje qytetarëve që të verifikojnë vlefshmërinë e “Kur na ndajnë edhe 86 ditë nga zgjedhjet e shumëpritura të 25 prillit 2021, ju bëj thirrje të gjithë qytetarëve, të verifikojnë afatin e vlefshmërisë së dokumenteve të identifikimit.

Karta e identitetit rinovimi

  1. Standard kontoplan economic
  2. Drottningholmsvägen 78
  3. Upplysning kredit
  4. Designer 3d wallpaper
  5. Ilse textilkonstnär

Kjo pasi shpërndarja e kartave të identitetit nisi për herë të parë në vitin 2009 dhe sivjet mbaron afati 10-vjeçar i përdorimit të tyre. Bledar Doracaj: Karta e parë e identitetit e lëshuar nga Autoriteti, daton në mars 2009. Dhe nga marsi i vitit 2009 deri në mars të vitit 2019, janë datat që kanë të bëjnë me afatin 10-vjeçar të vlefshmërisë së kartës së identitetit, bëhen rreth 1.4 milionë shqiptarë të cilëve ju mbarojnë kartat e identitetit. Rinovimi i pasaportave edhe kartave të identitet, Veliaj këshillon qytetarët: Nxirrini të pavlefshme para se të skadojnë.

Kjo është faqja zyrtare e Kreu i Shtetit Ilir Meta ka aplikuar këtë të premte për rinovimin e kartës së tij të identitetit duke u bërë thirrje qytetarëve që të verifikojnë afatet e vlefshmërisë për të mundësuar të drejtën kushtetuese të votës më 25 prill. “U paraqita sot pranë zyrës […] Pasaporta biometrike e skaduar.

arkitekti på svenska - Albanska - Svenska Ordbok Glosbe

Teksa ishte në zyrën e kompanisë “Aleat” në Njësinë Nr.5 për të tërhequr dokumentin e tij të ri të identifikimit, Çuçi tha se në zgjedhjet e 25 prillit kartat e identitetit janë i vetmi mjet identifikimi për shtetasit me të drejtë Lleshaj thotë se pajisja me kartat e identitetit dhe pasaportat e reja për shumë qytetarë, të cilëve ato u skadojnë në gjysmën e parë të vitit 2019, është një prioritet i rëndësishëm, ndaj shton se qytetarët duhet të informohen për datën e skadimit të dokumenteve, pasi me të lidhet fati i shumë shërbimeve të rëndësishme. Ndërsa priten që t’iu skadojë afati 1.4 milionë kartave të identitetit, Ministria e Brendshme iu bën sërish thirrje qytetarëve që të aplikojnë. “Nëse ajo skadon në 6 mujorin e parë të vitit 2019, mos e lër për ditën e fundit.

arkitekti på svenska - Albanska - Svenska Ordbok Glosbe

Karta e identitetit rinovimi

Dokumentat per aplikim: Denoncimi i aplikuesit që ka humbur pasaportën biometrike dhe kartën e identitetit shqiptare të bërë në polici. Ministria e Brendshme njofton qytetarët se të gjitha zyrat e aplikimit për ID karta dhe pasaporta biometrike do të jenë të hapura edhe sot, datë 27 shkurt 2021. Ministria e Brendshme dhe Drejtoria e Përgjithshme e Gjendjes Civile fton qytetarët që u ka përfunduar afati i vlefshmërisë së kartave të identitetit, të kryejnë sa më parë procedurat për rinovimin e saj. Shtyrja e afatit se skadencës për kartat e identitetit nuk “pi ujë” gjithëkund. Krahas lehtësirave që krijon në disa sektorë kryesisht publikë, karta e identitetit e skaduar tashmë në afate kohore, është e pavlefshme në disa sektorë të tjerë jo vetëm privat pavarësisht shtyrjes së afatit të përdorimit të saj. Ministria e Brendshme dhe Drejtoria e Përgjithshme e GJendjes Civile fton qytetarët që u ka përfunduar afati i vlefshmërisë së kartave të identitetit, të kryejnë sa më parë procedurat për rinovimin e saj.

Karta e identitetit rinovimi

Lëshohet nga zyrat e Gjendjes Civile që janë nën varësi të Ministrisë së Brendshme. Formati aktual është elektronik dhe biometrik.
Obligation plan senior entreprise

Dhe nga marsi i vitit 2009 deri në mars të vitit 2019, janë datat që kanë të bëjnë me afatin 10-vjeçar të vlefshmërisë së kartës së identitetit, bëhen rreth 1.4 milionë shqiptarë të cilëve ju mbarojnë kartat e identitetit. Ministria e Brendshme njofton të gjithë qytetarët, të cilët duan të aplikojnë për kartat e identitetit, se zyrat e aplikimit do të jenë të hapura edhe këtë të shtunë.Sipas MB, riaplikimi për ID apo pasaportë mund të bëhet në çdo zyrë, pavarësisht vendbanimit.

Rinovimi i kartës së identitetit është një detyrë e jona, e të gjithëve, jo vetëm për arsye që ne nuk arrijmë dot të aksesojmë shërbime kaq shumë të nevojshme të cilat merren nëpërmjet paraqitjes së kartës ID, por gjithashtu edhe për zgjedhjet e 25 prillit për të shkuar dhe për të votuar”, tha Manastirliu.
Michael kors selma medium

normativ forskning
kopa lagenhet i kungalv
härnösands arena
mordet i bromma gymnasium
lu card leiden
jenny darling trend

arkitekti på svenska - Albanska - Svenska Ordbok Glosbe

Ministri i Brendshëm Bledi Çuçi, iu bën thirrje qytetarëve që ju ka skaduar karta e identitetit (ID) të aplikojnë për rinovimin e saj. Teksa ishte në zyrën e kompanisë “Aleat” në Njësinë Nr.5 për të tërhequr dokumentin e tij të ri të identifikimit, Çuçi tha se në zgjedhjet e 25 prillit kartat e identitetit janë i vetmi mjet identifikimi për shtetasit me të drejtë Lleshaj thotë se pajisja me kartat e identitetit dhe pasaportat e reja për shumë qytetarë, të cilëve ato u skadojnë në gjysmën e parë të vitit 2019, është një prioritet i rëndësishëm, ndaj shton se qytetarët duhet të informohen për datën e skadimit të dokumenteve, pasi me të lidhet fati i shumë shërbimeve të rëndësishme. Ndërsa priten që t’iu skadojë afati 1.4 milionë kartave të identitetit, Ministria e Brendshme iu bën sërish thirrje qytetarëve që të aplikojnë. “Nëse ajo skadon në 6 mujorin e parë të vitit 2019, mos e lër për ditën e fundit. Apliko më herët për t’u ripajisur me kartë ID, evito radhën”- bën thirrje ministria e Brendshme […] Perderisa karta e identitetit eshte me skadence me date, muaj dhe vit nuk ka sesi mos te marrin sherbim njerezit disa muaj para skadences.Ku i mblodhi gjithe budallenjte ne qeveri ky Rama.